Skip to main content

Reuzel Pomade

By 16 november 2015november 18th, 2015Algemeen, Productinformatie

reuzel kapsel pomadeDe pomades van Reuzel zijn de laatste maanden niet aan te slepen.
De lekkere geur, fijne structuur en perfecte finish zorgen ervoor dat de Reuzel pomades ontzettend populair zijn geworden.

Inmiddels zijn ze verkrijgbaar in 4 soorten:

Reuzel Rood

Reuzel Red is een Pomade op wReuzel Rood op houtaterbasis met een sterke hold en medium shine. Je kunt de hoeveelheid hold makkelijker doseren door er meer of minder water aan toe te voegen. Het voordeel van een pomade op waterbasis is dat deze makkelijk uit te wassen is en minder vettig aanvoelt. Deze Pomade wordt niet hard en kan meerdere keren opnieuw gestijld worden zonder kracht te verliezen.

 

 

Reuzel Roze openReuzel Roze

Reuzel Pink is een Pomade op oliebasis, wat zorgt voor een medium hold met een hoge glans. Deze Pomade wordt gekenmerkt door zijn typische geur waar veel gebruikers zo dol op zijn. De sterkste hold bereik je door de pomade aan te brengen op droog haar.

 

Reuzel Groen

Reuzel Pomade Green - Medium holdReuzel Green is net als de rode variant op oliebasis.  Deze is iets minder sterk waardoor die wat makkelijker aan te brengen is.

 

 

 

Reuzel BlauwReuzel Pomade Blue op waterbasis

De Blauwe Reuzel is de nieuwste Pomade van Schorem Haarsnijder, en zorgt voor het maximale in een pomade. Maximum hold met maximum shine. Hoewel deze pas enkele weken op de markt is is het product nu al ontzettend populair. Veel gebruikers combineren deze pomade met een iets lichtere variant voor een perfect kapsel.

 

Reuzel Pomade

De Pomades van Reuzel zijn Made in NL! Ontwikkeld door Schorem Haarsnijder & Barbier uit Rotterdam. Een barbier waar ze hun vak verstaan.  Ben je er nog nooit geweest? Ga dan zeker een keer langs voor de ervaring van je leven. Een perfecte scheerbeurt of een strak kapsel. Reuzel Schorem Babier

Leave a Reply

dsfdsfg