Baardverzorging set

Jij wilt je baard perfect verzorgen, maar weet nog niet precies welke producten je allemaal wilt? Een set zorgt ervoor dat je direct van start kan op een voordelige manier. Maar ook voor de vergevorderde baardman hebben wij mooie sets die jouw baard perfect in toom houden. Een set bestaat uit afgestemde producten die perfect bij elkaar passen.

Sets voor baardverzorging

Beardbrand Tree Ranger pakket

Dit pakket van Beardbrand bestaat uit hun meest verkochte serie: de Tree Ranger serie. Een combinatie van baardolie, baardshampoo en een conditioner voor een baard zorgen voor een goed verzorgde baard. De Tree Ranger heeft een een geur combinatie van eucalyptus en cederhout. De shampoo zorgt ervoor dat jouw baard en huid netjes schoon worden gemaakt terwijl de conditioner de baardharen zacht houdt. Dit voorkomt een jeukerige huid en maakt de baard zachter.

Tree Ranger Extra

Beardbrand Tree Ranger pakket luxe

Het luxe pakket van Beardbrand bevat naast de shampoo, conditioner en baardolie ook nog een baardkam en styling balm. Het wordt bovendien geleverd in een mooie geschenkdoos. Deze set is perfect geschikt als een cadeau dankzij de luxe uitstraling.

Beardbrand Baardverzorging Set Luxe

Beardbrand Luxe set voor baardverzorgingDe meest complete en luxe set van Beardbrand. Deze set bevat alles voor een verzorgde en mannelijke baard. Geleverd in een luxe walnoten doosje leveren deze producten alles wat je baard nodig heeft. Deze set is meer geschikt voor de ervaren gebruiker of voor een enthousiaste starter.


Keuze nog niet kunnen maken? Neem dan even contact met ons op voor een advies of kijk bij al onze baardverzorging pakketten.

In de video hieronder zie je een korte toelichting over de verschillende series van Beardbrand.