Betaling

Beveiliging en Privacy staan bij ons hoog in het vaandel. Je betaling loopt altijd via een beveiligde HTTPS omgeving.
Je kunt betalen met:

  • iDeal (aangeraden)
  • MisterCash (België)
  • PayPal
  • CreditCard (via PayPal)
  • Handmatige overschrijving

Alle betaalmogelijkheden zijn gratis.

Betaalmogelijkheden

iDeal

iDeal is een samenwerking van alle Nederlandse banken. Je kunt gemakkelijk inloggen op je eigen beveiligde omgeving. Overmaken is direct gebeurd, waardoor je bestelling meteen geplaatst wordt. iDeal is de aangeraden manier van betaling.

MisterCash

Met name in Belgie populair; en wordt ook wel gezien als de Belgische variant van iDeal. Ook veilig en makkelijk inloggen en direct betalen.

PayPal

PayPal is ontwikkeld door ebay en eigenlijk bedoeld voor internationale betalingen. Het werkt echter ook prima voor nationale betalingen. Je wordt automatisch doorverwezen naar de betaalpagina van PayPal. Na inloggen kun je betalen via je eigen PayPal rekening.

CreditCard

Via PayPal is het ook mogelijk om te betalen met je creditcard.

Handmatige overschrijving

Je kunt ook kiezen voor handmatige overschrijving. Houdt er rekening mee dat het een aantal dagen kan duren voordat het bedrag op onze rekening staat. Zodra wij het bedrag op onze rekening zien staan zal het pakket worden verstuurd. In Nederland duurt dit meestal 24 uur, in het buitenland 2-3 dagen.

Zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten is het ook mogelijk om een bestelling te plaatsen op factuur.Kijk voor meer informatie op onze pagina voor zakelijke bestellingen.