Volle Baard

Baard van Dan Bilzerian

Dan Bilzerian – Wikipedia

Niet iedereen heeft vanaf zijn geboorte de baard van Dan Bilzerian.  Met de juiste behandeling kan iedereen echter een mooie baard groeien, zonder vlekken. Het gaat erom de juiste lengte te kiezen die bij jouw baardgroei en gezicht past. Met de juiste trucjes kun jij dan toch een mooi resultaat krijgen. Zo kom jij af van vlekken en patches in je baard en krijg je een mooie, volle baard. In video onderaan deze pagina verteld de eigenaar van Beardbrand het verschil tussen een korte en lange baard, en hoe je een volle baard krijgt.

Onregelmatige baard

Onregelmatige baardOp de afbeelding hiernaast zie je een voorbeeld van een onregelmatige baard. Je ziet een onregelmatig patroon met ‘vlekken’ in de baard. Ook wel omschreven als kale of lege plekjes in je baard. Echter, wanneer je je baard langer laat groeien kun je alsnog een volledig volle en mooie baar groeien. Het is belangrijk om door te zetten en juist in die lastige fase door te gaan. Dit komt omdat de haren van je baard niet allemaal op dezelfde snelheid groeien. Probeer het eens voor 3 tot 4 maanden om te kijken of je de kale plekken kunt opvullen. Het is natuurlijk wel belangrijk om je baard in de tussentijd goed te verzorgen.

Overigens heeft bijna iedereen wel plekken in zijn baard. Soms kun je dit gewoon niet zien omdat ander haar er overheen is gegroeid. Maar belangrijk is ook om op te merken dat jij waarschijnlijk degene bent die het het meeste opvalt. Andere mensen zien gewoon je gehele baard, en zien de plekjes helemaal niet.  Je baard geeft een andere indruk aan je gezicht. Wanneer je na 3 tot 4 maanden nog steeds plekjes hebt in je baard en je vind het storend,  probeer dan een korte baard te houden. Stoppeltjes of zeer kort kan alsnog een mooi en stoer uiterlijk geven; of scheer het in een mooi model rondom de plekken die wel vol zijn.

 

Hoe snel groeit mijn baard

Verwachting is belangrijk. Niemand groeit binnen 1 week een volle baard. Een flinke baard heeft zeker een paar maanden nodig om te groeien. Vaak duurt het al enkele weken om een volle begroeiing te krijgen en vervolgens nog maanden om een lange baard te laten staan. Verwacht dus geen baard binnen een paar dagen, maar heb geduld en verzorg je baard goed. Gebruik bijvoorbeeld een baardolie om je baard zacht en soepel te houden. Wij hebben een speciale pagina met een stappenplan voor een mooie baard.

 

Baard Lotion

Neofollics Lotion voor baardgroeiNaast de natuurlijke baardgroei kun je baardgroei nog een beetje extra stimuleren met speciale baard lotion. Deze producten zijn ontwikkeld om de haarzakjes van je baard (baardzakjes?) te activeren en stimuleren. Sommige gebruikers merken dat de baard net iets sneller groeit, terwijl andere gebruikers ook lege plekken zien opvullen. De resultaten zijn verschillend per gebruiker, maar kan zeker helpen om jouw baardgroei net dat beetje extra te geven. Er zijn verschillende producten op de markt, maar zelf zijn wij van de Neofollics Lotion voor baardgroei. Deze is lekker makkelijk in gebruik, bevat bewezen ingrediënten en is ook nog eens ontwikkeld in Nederland.  Dit merk is bekend van hun haargroei producten, maar past nu deze zelfde kennis toe op hun nieuwe baardgroei producten.

 

 

 

Aangeraden producten