Skip to main content

OnsMannen – Nieuwe producten

By 9 maart 2016Algemeen, Baardverzorging

Baardshampoo van OnsMannenOnsMannen staat voor handgemaakte producten met liefde voor mens en natuur. Alle producten worden in Nederland gemaakt, waar veel aandacht wordt besteed aan de beleving van elk product.

Over OnsMannen Baardolie

Het is tijd voor ons… mannen! Ambachtelijke producten voor mannen. Producten met de hand gemaakt. Geen pracht geen praal. Geen glimmende etiketten. Geen bloemetjes of zoete geuren. Het is niet hip, niet in de mode. Het is tijdloos. Het is gewoon goed. Het is wat we willen. Voor ons… mannen!

Gevoel en beleving.

Ervaar, beleef en geniet. Producten van OnsMannen hebben een vintage uitstraling. Het doet je denken aan een bezoek aan de klassieke barbier. Als je een product van OnsMannen in je handen hebt voel je meteen dat het goed is.

Hout, glas, olie en zeep.

De producten zijn handgemaakt, met de beste olieën, zeep en natuurlijk een aantal geheime ingrediënten. Zoveel als mogelijk is, in glazen flessen voor een degelijk en vintage gevoel en beleving. Glas is bovendien ook het beste om de meeste olie-soorten in te houden.

Classic producten.

Alle handgemaakte producten van OnsMannen waarbij ”Classic” op het etiket staat hebben een lekkere, frisse maar niet overheersende geur. Hierdoor zijn deze producten gemakkelijk te combineren.

Liefde en respect.

Alles is handgemaakt met groot respect voor de natuur. Het selecteren van de ingrediënten en het samenstellen en bijschaven van de recepten is gedaan met liefde. Alle producten zijn handgemaakt in kleine batches. Goede producten, handgemaakt en voor een eerlijke prijs. Voel en ruik de kwaliteit van OnsMannen

Producten OnsMannen

OnsMannen_baardverzorging

Leave a Reply

dsfdsfg