Skip to main content

Cadeau voor mannen

We horen de vraag al gesteld worden om ons heen; wat moet ik met kerst aan mijn man / vriend / huisgenoot geven voor kerst?
Nou, wij helpen je daar graag bij verder!

  1. Is het een man?
  2. Zou hij potentieel een baard of snor kunnen groeien?

Is dat 2x ja? Dan hebben wij een hoop leuke cadeau’s voor kerst, surprise of zijn verjaardag!

p.s. Wij hebben ook hele mooie scheerproducten. Dus als je eigenlijk van die baard af wilt (foei!) dan kunnen we je daar ook nog (met tegenzin) bij helpen…

Mannen Cadeau’s voor de feestdagen

Je hebt waarschijnlijk geen idee waar je moet beginnen met baardproducten. Hieronder proberen we uit te leggen wat de basis benodigdheden zijn voor een mooie verzorgde baard. Kom je er dan niet uit? Neem dan contact met ons op voor een advies voor mannencadeau’s.

Baardolie voor mannen

Baardolie Tree RangerBaardolie staat aan de basis van een goede verzorging voor de baard. Een baardolie hydrateert de onderliggende huid en maakt de haren soepel en zacht. Hierdoor heeft hij minder jeuk; en is zijn baard ook nog eens een stuk zachter! Baardolie komt in allerlei verschillende geuren, dus wellicht kun jij zelf kiezen wat je het lekkerste vind ruiken.

BeardBrand Baardolie

De producten van BeardBrand staan voor luxe en verfijnd; een strak uiterlijk met fantastische ingredienten. Wij hebben momenteel verschillende flesjes op voorraad, waaronder Tree Ranger, Urban Garden of Spiced Citrus.

BaardShampoo

Baardshampoo van OnsMannenEen baardshampoo maakt de verzorging compleet. Het verfrist en reinigt de baardharen en verwijderd dode huidcellen onder de baard. Veel van deze shampoo’s zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten met een lekkere frisse geur.

Baard Borstel

Voor de perfecte baard heb je een baardkam of baardborstel nodig. Deze helpt om je baard in het perfecte model te krijgen zonder uitstekende haren. Het masseert de onderliggende huid en kan helpen om de baardolie beter te verspreiden.

Cadeau

Cadeaupakket voor mannen

Cadeauset Mariner Jack inhoudWil jij een complete set? Dan hebben wij een paar hele leuke cadeau’s voor je!
Met onze cadeauset haal jij een compleet verzorgingspakket in huis.

Zo heb jij een mooie set, leuk ingepakt en eigenlijk volledig klaar om als cadeau  te geven! Het enige wat je hoeft te doen is een leuk kaartje erbij te schrijven en je hebt een dolblije vriend / man / kameraad / huisgenoot / persoon.

Gratis Sample bij al jouw bestellingen!

Niks leukers dan dingen die je er gratis bij krijgt. Alle bestellingen worden richting de feestdagen extra leuk ingepakt en krijgen een gratis sample erbij!

Leave a Reply

dsfdsfg