Skip to main content

Baard verven

By 6 april 2020Baardverzorging

Ook je baard kan na verloop van tijd zijn kleur kwijtraken. Vaak begint het met een enkele grijze haren, maar na verloop van tijd worden het er steeds meer. Sommige mannen vinden het juist wel een goede look, maar anderen vinden het maar niks. Met name op jonge leeftijd kan het toch jammer zijn wanneer je baardharen grijs worden. Maar gelukkig is er een makkelijke manier om de kleur van je baard te verven.

Zo zijn er de producten van Just for Men die zich speciaal richten op haarkleuring voor mannen. Het is verkrijgbaar in diverse kleuren, waaronder Donkerbruin, Middenbruin en Lichtbruin. Je brengt deze verf aan in je baars zoals je dat verwacht. Met een kwastje smeer je het in je baard, laat het 5 minuten intrekken, en je baard heeft een volledig nieuwe kleur. Bovendien helpt het om je haar glad en zacht te maken voor een mooie verzorging. Just For Men heeft naast baardverf ook reguliere verf voor de haren op je hoofd, en heeft al jarenlang ervaring met deze producten.

Met deze baardverf kun je je volledige baard een nieuwe kleur geven, maar ook wanneer je alleen enkele grijzen haren in je baard hebt. Meer informatie vind je ook op de website van de fabrikant. Mocht je op zoek zijn naar de juiste kleur dan adviseren wij vaak een tintje lichter te gaan dan dat je zelf hebt. Mocht dit niet bevallen stap dan over op een tint donkerder.

Leave a Reply

dsfdsfg